Het afscheid

Een prachtige locatie voor de herdenkingsbijeenkomst is de herdenkingszaal op ‘Erve Harink’, waar natuur en gastvrijheid samenkomen. De unieke en uitnodigende omgeving levert een waardevolle bijdrage aan een memorabel afscheid.

Een toespraak houden

Een mooie toespraak is bijna onmisbaar voor een persoonlijke herdenkingsbijeenkomst. Iemand houdt een speech waarin bijzondere herinneringen aan de overledene worden opgehaald en anekdotes verteld. Het schrijven van een voordracht kan best moeilijk zijn. Er is waarschijnlijk zoveel wat u graag wilt vertellen over de overledene. Wij luisteren graag naar uw verhaal en helpen u bij het vinden van de juiste woorden voor de uitvaartspeech.

Muziek

Muziek maakt vaak een belangrijk onderdeel uit van de herdenkingsbijeenkomst. Muziek biedt immers troost tijdens momenten van verdriet. Het meest mooie is natuurlijk als er muziek wordt gespeeld waar de overledene van hield of die past bij de overledene. Er wordt ook steeds vaker gekozen voor livemuziek. Dit sluit erg mooi aan bij een persoonlijke herdenkingsbijeenkomst. Aan Danny of Dion kunt u de muziekkeuze doorgeven. Samen met wel of geen foto’s maken ze voor u een op maat gemaakte slideshow. Ontzorgen… daar zijn we goed in!

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?