Familiebedrijf sinds jaar en dag

Uitvaartcentrum Startman is met haar familiebedrijf een begrip in en rond Haaksbergen. Leo en Esther, vader en dochter, zijn hiermee in 2002 van start gegaan aan de Werfheegde te Haaksbergen. Na het in 2013 op 72-jarige overlijden van Leo, is Esther verder gegaan met in het vooruitzicht dat Danny later ‘het stokje’ zal overnemen.

Sinds september 2019 zijn Danny en Dion, zonen van Esther, werkzaam in het uitvaartcentrum. Zoals Esther ooit de jongste vrouw in de uitvaartwereld was, behoren nu Danny en Dion tot de jongsten. Alleszins een reden om trots op te zijn.

Het perfect verzorgen van een waardige en persoonlijke uitvaart is een van onze sterke punten. Direct contact met de familie, aandacht en professionaliteit staan hierbij centraal. Ook als u verzekerd bent bij een uitvaartmaatschappij of uitvaartverzekering, bent u vrij om te kiezen voor Uitvaartcentrum Startman.

Ondanks verdriet moeten praktische zaken geregeld worden. Gelukkig staat u hierin niet alleen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat uw wensen centraal te stellen.

Wij geven altijd een eerlijk en betrouwbaar advies. Omdat wij alles in eigen beheer hebben (24 uur opbaarkamers, herdenkingszaal, koffiekamer, rouwwagens, sprekers en drukkerij) zijn wij zeer flexibel. Alles onder één dak maakt ons tot wie we zijn.

Ons team

Esther Startman

Uitvaartleidster & Eigenaar

Mirjam Leferink

Uitvaartleidster

Dorine Eijkelenkamp

Uitvaartleidster

Robert de Boer

Uitvaartleider

Danny Wiggers

Administratie

Henk Belshof

Overledenenverzorger

Ronny Overbeek

Overledenenverzorger

Dion Wiggers

Drukkerij

Lisa Klasens

Gastvrouw

Enzo Pierik

Tuinman

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?