Kantoor

Wij beschikken over gespecialiseerde medewerkers die 7 dagen in de week voor u klaar staan. Zij verzorgen het drukwerk van hoogstaande kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat de rouwkaart en de rouwadvertentie in de krant in dezelfde stijl worden opgemaakt.

7 dagen in de week

Met een rouwkaart brengt u familie en vrienden van de overledene op de hoogte. Hiermee nodigt u ze ook uit voor de begrafenis of crematie. Wij beschikken over een gespecialiseerde medewerkers die 7 dagen in de week voor u klaar staan. Als u de kaart zelf wilt ontwerpen kunt u bijvoorbeeld een mooie foto van de overledene gebruiken in combinatie met uw eigen tekst. Bij het opmaken van de rouwkaart zijn onze medewerkers u graag van dienst. Wij verzorgen het drukwerk van hoogstaande kwaliteit. Indien gewenst wordt het drukwerk dezelfde dag geleverd en verstuurd.

Wij zorgen ervoor dat de rouwkaart en de rouwadvertentie in de krant in dezelfde stijl worden opgemaakt. Zijn er tijdens het afscheid nemen, een kerkdienst of condoleance meer mensen dan verwacht? Geen probleem. Indien nodig drukken wij gedachteniskaartjes of bidprentjes direct bij. Zo komt u nooit te kort….

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?