Familiekamers

Vanaf het moment dat uw dierbare overlijdt tot aan de dag van de uitvaart moet uw dierbare ergens opgebaard worden. Dit kan thuis, of in een 24-uurskamer. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat u hierin meer vrijheid wilt, hebben wij een 24-uurskamer gemaakt. U krijgt de sleutel van deze kamer en kunt zo op elk moment van de dag uw opgebaarde dierbare bezoeken en zo in alle rust afscheid nemen.

Hoe werkt een 24-uurskamer?

Als u kiest voor een 24-uurskamer krijgt u van ons de sleutel voor uw ‘eigen’ rouwkamer. U kunt 24 uur per dag in deze rouwkamer terecht en hoeft dus geen bezoekafspraken te maken. Daarnaast bent u de enige die toegang heeft tot deze kamer. De kamer kan helemaal eigen worden gemaakt met persoonlijke foto’s en spulletjes waar u en/of uw dierbare emotionele waarde aan hechten. Op deze manier hangt er een persoonlijke sfeer in de kamer.

Met de 24-uurskamer kunt u afscheid nemen wanneer u wilt en zo vaak als u wilt. Bij de 24-uurskamer zitten de nodige faciliteiten zoals een toilet, een koffiehoek, goede stoelen. Er zijn op ‘Erve Harink’ voldoende parkeerplaatsen.

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu
hulp nodig?