‘‘De liefde van mijn leven…’’

Helaas hebben wij nu al moeten loslaten,
mijn alles, onze geweldige vader en trotse opa.

Ans
Leonie en Daniël
Steffan en Liane
Jemain
Demi
Dilayro
Kian
Koen en Eline

Uitvaart

Condoleance

U kunt afscheid nemen van Wim en ons condoleren op donderdag 6 april van 19:30 uur tot 20:00 uur in uitvaartcentrum Startman aan de Werfheegde 27 in Haaksbergen.

Begrafenisplechtigheid

De begrafenisplechtigheid vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Ik leef met jullie mee en hoop dat Wim in jullie harten voortleeft. Ik wens jullie een goed afscheid. Met hartelijke groet, Huub ter Haar, Palembangstraat 26, 6524 KX Nijmegen

Huub ter Haar

Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt... Veel sterkte gewenst! Marja/TMC bv

Marja de Boef-Calkhoven

Beste Ans,kinderen en naaste familie, Van harte gecondoleerd met dit grote verlies. Ik heb uitsluitend positieve herinneringen aan Wim. Vroeger speelden wij weleens met de jongens van oom Willem. Graag wil ik jullie de komende tijd alle sterkte toewensen.

Harrie ter Haar

Mijn condoleances met het overlijden van Wim! Weet niet of je mij nog kunt herinneren, maar ik ben een oud collega van Wim toen hij nog bij machinefabriek GME in Enschede werkte. Als ik het goed heb ben ik nog bij je thuis geweest in Boekelo om te vertellen dat ik naar Canada zou emigreren.(1995) Daar woon ik nu nog. Langley, British Columbia. Veel sterkte de komende tijd ! Een oud collega, Bob Horstman

Bob Horstman

Beste Ans,kinderen en familie , gecondoleerd met het overlijden van Wim. Heel veel sterkte gewenst de komende tijd. Met vriendelijke groet, Peter Quaink.

Peter Quaink

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?