Als je in de harten van zovelen
een plaats hebt gekregen,
dan is het leven rijk geweest.

Na een lang en goed leven is overleden

Annie en Johan Goering
Angela en Henk Nijemeisland
Yvonne en Ben van Sark

Uitvaart

Condoleance

Er is gelegenheid om afscheid van Willy te nemen en schriftelijk te condoleren op vrijdag 11 maart van 19:00 tot 19:30 uur in Uitvaartcentrum Startman aan de Werfheegde 27 te Haaksbergen.

Crematieplechtigheid

De crematieplechtigheid is op zaterdag 12 maart om 13:00 uur in aula ‘de Putter’ van het crematorium aan de Usselerrietweg 40 in Usselo.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Met Willy is een bijzonder mens van ons heen gegaan. We zullen hem missen. Graag had ik met zijn afscheid aanwezig geweest maar door omstandigheden gaat dat niet. Ik wens jullie veel sterkte met alles. Hartelijke groet, zr Truus van den Hoven.

Zr Truus Van den Hoven

Willy was een geweldige tolerante persoon met een enorm inlevingsvermogen. Een positief denkend mens, bereid om goed te doen voor anderen. Dank Willy. Dat hij daar mag komen waarop we allen hopen dat het er mooi is. Sterkte.

Jeroen Brummelhuis

Ach, meneer Molenkamp, onze steun en toeverlaat als conciërge op de Raahorst mavo. Altijd tijd voor een opbeurend praatje. Toen ik eens was flauwgevallen en met mijn neus op de stenen trap was gevallen, mocht ik bij hem op kantoor een beetje bijkomen van de schrik, plakte hij een pleister en belde mijn ouders om mij op te halen. Lieve man. Rust zacht Willy.

Margaret Westendorp-Wissink

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?