Met veel verdriet, maar dankbaar voor al die fijne jaren die we samen hebben gehad, geven wij hierbij kennis van het overlijden van Tonnie.

Partner van Jenny Budde

Vader van Stefan en Kim

Opa van Jelmer en Daniek

Uitvaart

Condoleance

Er is gelegenheid om afscheid van Tonnie te nemen op zondag 16 januari in het uitvaartcentrum Startman aan de Werfheegde 27 in Haaksbergen. Hiervoor zijn tijdsblokken ingedeeld: zie afbeelding.

Uitvaart

De crematieplechtigheid vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Veel sterkte de komende tijd. Groetjes van Arjan en Hanny Lammers-Kruis

Hanny Lammers-Kruis

Heel veel sterkte met dit verlies Martin Keur

Martin Keur

✝️Gecondoleerd met het overlijden van Tonnie. Ik wens jullie veel sterkte met dit grote verlies. Marcel Steggink.

Marcel Steggink

Gecondoleerd met het overlijden van man, vader, grootvader! Herinner hem ('buurman' en rij-instructeur in 1993) als een zachtaardige man met een grote empatie en een geduld. Je kon ook altijd binnenlopen via de achterdeur. Iemand waarbij je je op je gemak voelt. Ik wens een ieder die hem lief heeft, sterkte en kracht om dit verlies te kunnen verwerken. Rust zacht Tonnie

Martin van Tongeren

Mijn oprechte deelneming met het verlies van je partner, jullie vader & opa. Ik wens Jenny, Stefan, Kim, Jelmer & Daniek heel veel sterkte & kracht voor de komende tijd. Rust zacht, Tonnie.

Birgit Dwars

"Wat je in je hart bewaard raak je nooit meer kwijt." Veel sterkte en kracht samen. Katja en Lola

Katja en Lola Ansink

Gecondoleerd met Tonnie, wij wensen de familie heel veel sterkte met het verwerken hier van. Rust zacht Tonnie Familie Poel ( Beethovenstraat)

Wouter Poel

Dag Tonnie , je was een fijne & gewaardeerde vriend . We zullen je missen , Veel sterkte met dit verlies aan de familie en Jenny . Arno & Ilonka Evers

Arno & Ilonka Evers

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?