Dankbaar voor de grote betrokkenheid
en liefde die wij allen van hem mochten ontvangen,
bedroefd, maar met mooie herinneringen
en ook wetende dat het zo goed is,
delen wij u mee dat mijn echtgenoot,
onze trotse vader en opa is overleden.

Trees Heitkamp – ten Have

Marion Heitkamp
Derk
Hidde en Pien
Willemijn

Viktor Heitkamp en Chantal Verhoeven
Julia
Otto

Uitvaart

Uitvaart

De uitvaartplechtigheid vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Van harte gecondoleerd met het verlies van uw echtgenoot en (groot) vader. Wij kennen Ton van Golfclub het Langeloo, waar hij een graag gezien medelid was. Met zijn vele verhalen en anekdotes heeft hij ons ook naast het golfen erg vermaakt. Als onze " Minister vanBuitenlandse Zaken" heeft Ton vele jaren de wedstrijden op golfbanen van andere verenigingen georganiseerd. Wij houden fijne herinneringen aan Ton.

Herman en Tineke Knol

Lieve familie Heitkamp: Trees, Marion, Viktor en allemaal. Het is niet anders: wat hebben jullie een lieve, betrokken, enthousiaste en levenslustige vader en echtgenoot gehad. Een niet te stuiten energie. Wij zijn blij dat we dit voorjaar nog aan zijn gefietst. We gingen blij weg: als je, met alle verhalen, zó veerkrachtig oud kunt worden, dan nemen Jan en ik daar graag een voorbeeld aan. Geweldig dat jullie zo lang van Ton hebben mogen genieten. Dat zal troost geven. Nog dank voor alle hulp die mama van Trees en Ton heeft gehad. Dat heeft veel voor haar betekend. Lieve groet uit Andalusië (op de fiets), Erna Wilmink en Jan Muijs. We komen naderhand graag nog buurten. We wensen jullie veel liefde in deze verdrietige tijd.

Erna en Jan Wilmink en Muijs

van harte gecondoleerd met het verlies van uw man jullie vader schoonvader en opa

Annie en Frans Bloem. Barbara Martijn Electro Breukers en Medewerkers

Mijn oprechte deelneming met het verlies van Ton. Annyten Have, s Heerenberg buurmeisje van vroeger.Sterkte voor jullie allen. Anny

Anny Ten Have

Beste familie, Van harte gecondoleerd met het overlijden van echtgenoot, vader, schoonvader en opa. Ik heb Ton gekend als een aimabele man, aan wie ik de beste herinneringen bewaar. Ik wens jullie veel sterkte toe bij het verwerken van dit zware verlies. Gerard Brunninkhuis Oud leerkracht Pius X

Gerard Brunninkhuis

Beste familie Heitkamp, Gecondoleerd met het verlies van uw man, jullie (schoon) vader en opa. Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd. Wij denken aan jullie. Liefs, Familie Hermelink Jos, Karin, Stef en Robyn.

Karin Hermelink

Gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader en opa “Ton”. We wensen jullie allen heel veel sterkte toe

Robert en Brigitte Slebos

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?