Rita Wilhelmina Galgenbeld-ten Hove

10-12-2022

Trots op wie zij was en dankbaar voor alles
wat zij ons heeft gegeven, delen wij u mede dat
in alle rust van ons is heengegaan
mijn lieve vrouw, moeder, schoonmoeder en oma.

Jan Galgenbeld
John en Jolijn
Myrthe, Lars
Rob en Hanneke
Maarten, Arnoud
Sandra en Bastiaan
Benjamin, Juliette

Uitvaart

Condoleance

Maandag 19 december is er van 19:00 uur tot 19:45 uur gelegenheid om afscheid van Rita te nemen en ons te condoleren in Uitvaartcentrum Startman aan de Werfheegde 27 in Haaksbergen.

Uitvaart

De uitvaartviering vindt plaats op dinsdag 20 december om 10:30 uur in de HH Bonifatius en Gezellenkerk aan de Veldmaterstraat in Haaksbergen. Aansluitend bent u uitgenodigd voor een koffietafel in restaurant ‘Het Hagen’, Scholtenhagenweg 36 in Haaksbergen. De begrafenisplechtigheid vindt in kleine familiekring plaats.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Gecondoleerd met het verlies van jouw vrouw, jullie moeder, schoonmoeder en oma Rita.

Hendrik Scholten

Beste Jan en overige familie. Van harte gecondoleerd met het verlies van je vrouw en mijn nicht Rita. Heel spijtig dat dit overlijden nu al moest plaatsvinden. Heel veel sterkte voor komende periode.

Joan krukkert

Jan en overige familie Gecondoleerd met het verlies van Rita. We wensen jullie veel sterkte om dit verlies te dragen. Lidi en Henk dikkers

Henk Dikkers

Hallo Jan, John en overige familieleden, gecondoleerd met het overlijden van Rita. Wij wensen jullie alle sterkte toe in deze moeilijke tijd. Gr Femie en Andre Herink

Andre Herink

Hallo Jan, kinderen en kleinkinderen, gecondoleerd met het verlies vanRita. Wij wensen jullie heel veel sterkte met elkaar. Henk en Ida Dikkers- Reinders.

Henk en Ida Dikkers

Dag Jan, Ik hoorde dat Rita is overleden. Wat een triest nieuws. Ik wil jou en je naasten condoleren met dit verlies en ik wens jullie veel sterkte en steun aan elkaar.

John Wissink

Dag Jan, ondanks dat we elkaar bijna nooit zien, willen wij jullie toch condoleren met het verlies van jou vrouw, moeder en oma. Heel veel sterkte wensen we jullie voor nu en zeker voor de komende tijd. Vriendelijke groet vanuit Heino. Anne Doldersum/ Galgenbeld(van oom Harm en Tante Dine van ut Hoge Hexel) en Henk Doldersum

Anne Doldersum

Hallo Jan, wij willen jou, je kinderen en kleinkinderen condoleren met dit grote verlies van je vrouw Rita, moeder en oma en wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en nog gaat komen. Groeten uit Wierden van Henny en Truus Westerink-Galgenbeld (van tante Dine en ome Harm)

Truus Westerink-Galgenbeld

Jan en kinderen en kleinkinderen gecondoleerd met het verlies van Rita. Hoewel we elkaar slechts een enkele keer hebben ontmoet leven we toch met jullie mee. We wensen jullie veel sterkte in de komende periode. Groet Toos en Johan Galgenbeld, Apeldoorn

Johan en Toos Galgenbeld

We wensen jullie veel veel sterkte met het verlies van je vrouw, jullie moeder, schoonmoeder en oma. Wat een pittige periode is het geweest en nu met het verwerken ervan. Veel veel kracht gewenst.

Jasper Siekman, Yvonne, Mila en Fieke

Hallo Jan, kinderen en kleinkinderen, gecondoleerd met het verlies van Rita. Wij wensen jullie heel veel sterkte

Gerard Weegerink

Jan, kinderen en kleinkinderen gecondoleerd met het overlijden van je vrouw moeder en Oma.Wij wensen jullie veel sterkte met dit grote verlies.

Johan en Catrien Waanders

Jan, kinderen en kleinkinderen gecondoleerd met dit verlies. Heel veel sterkte.

Gerrit Dijkslag

Jan, kinderen, kleinkinderen , gecondoleerd met het verlies van Rita. wij wensen jullie heel veel sterkte.

Henry en nanda Visscher

Jan, John en verdere familie, gecondoleerd met het overlijden van Rita. Wij wensen jullie sterkte de komende, moeilijke tijd.

Martin en Willie Nijhuis

Beste Jan en verdere familie, Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve vrouw, moeder en oma. Heel veel sterkte gewenst de komende tijd! Bea Galgenbeld-ten Caat

Bea Galgenbeld-ten Caat

Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met het verlies van Rita. Woorden.schieten te kort.

Doriët Slaghekke

Van harte gecondoleerd Jan met dit verlies

Freddy Van den Eng

Beste Jan, kinderen en kleinkinderen, Gecondoleerd met het verlies van Rita; haar heb ik tijdens een familiereünie één keer ontmoet in Nijverdal. Jullie moeder Tonny heb ik een paar keer eerder ontmoet. Een warme en fijne familie! Veel sterkte met het verwerken. Lieve groet, Mary Broeks

Mary Broeks

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?