Ria Ordelmans – Hessing

28-08-2020

Diep ontroerd door de moed en kracht waarmee zij tot het laatst heeft gevochten om bij ons te blijven hebben we, na een liefdevolle verzorging in Buurtzorghuis Hospice Haaksbergen, toch sneller dan verwacht, in liefde afscheid moeten nemen van onze lieve moeder, schoonmoeder en trotse oma.

Marco, Shirley, Diane en Henk, Justin, Youri† en Sven.

 

 

Uitvaart

Condoleren

Op donderdag 3 september is er van 19.30 uur tot 20.00 uur gelegenheid om afscheid van Ria te nemen en ons op gepaste wijze persoonlijk te condoleren in Uitvaartcentrum Startman aan de Werfheegde 27 in Haaksbergen.

Uitvaart

De crematieplechtigheid vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Beste familie, gecondoleerd met dit verlies. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe de komende tijd. Koester de mooie herinneringen.

Familie Wolterink

Familie Ordelmans gecondoleerd met het verlies van Ria. We wensen jullie veel sterkte toe voor nu en de komende tijd.

Tonnie en Maria ten Brincke

Heel veel sterkte met het grote verlies van jullie zorgzame Moeder Schoonmoeder en lieve Oma Heel veel liefs van Jolanda en Walter

Jolanda Hessing

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en oma. Veel sterkte n de komende tijd.

Clemens en Marianne Luttikhold

Beste familie Ordelmans en Hessing gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder, zus en schoonzus, heel veel sterkte voor de komende tijd. Fam. Lammers

Henk Lammers

Beste familie, Heel veel sterkte met het verlies en gemis van jullie moeder, schoonmoeder en oma. Henk; ik denk aan je! Veel sterkte de komende dagen.

Annemarie Feddes

Beste familie we wensen jullie allen heel veel sterkte. Ria was een buurmeisje van mij. Een hele sterke vrouw. Erik Jansen en Jane Broersma

Jane Broersma

Beste familie, gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe de komende tijd.

Hans en Aksana Klos

Heel veel sterkte allemaal met het grote verlies van jullie moeder/schoonmoeder en oma.

Robbie en Anita Hessing

Beste familie, Een dag nadat Ria bij ons op het Hospice is gekomen, ontmoette ik haar. Ze was toen dankbaar dat ze op zo’n mooie plek mocht verblijven. Ik herinner me haar als een hele lieve en bescheiden vrouw. Ik wens jullie samen heel veel sterkte toe.

Annelies, vrijwilligster Steenstra

Wij zijn blij dat wij jullie moeder en oma hebben mogen leren kennen, als behulpzaam en liefhebbende vrouw. Dank je wel voor al die mooie jaren die we samen hebben gehad. Je blijft in onze herinnering. Mia en Marinus Ordelmans

Mia Ordelmans

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu
hulp nodig?