Miny Molenkamp – Wissink

09-01-2023

Het is goed, ga maar.
Wees gerust, je blijft altijd bij ons.

Dankbaar voor alle liefde, zorg en toewijding
die wij van haar mochten ontvangen,
delen wij u mede dat, gesterkt door het H. Sacrament der Zieken,
na een kort ziekbed van ons is heengegaan
onze lieve moeder, schoonmoeder en oma

José en Eric
Luc en Marloes, Bas
Jan en Marijke
Karin
Sari, Luka
Laurens en Vera
Lorijn, Annabel en Stan, Pepijn

Uitvaart

Condoleance

Op maandag 16 januari is er van 19:30 uur tot 20:00 uur gelegenheid om afscheid van Miny te nemen en de familie te condoleren in uitvaartcentrum Startman aan de Werfheegde 27, 7481 JR in Haaksbergen.

Crematieplechtigheid

De crematieplechtigheid vindt plaats op dinsdag 17 januari om 12:15 uur in crematorium ‘Hart van Berkelland’ aan de Groenloseweg 2, 7273 PG in Haarlo. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in de koffiekamer aldaar. Wij nodigen u hiervoor uit.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Beste familie, Ik las bij toeval het overljdensbericht van mijn nicht Mineke in de Tubantia. Van harte gecondoleerd. Mijn man en ik hebben haar diverse keren bezocht in de Veltmaat. Zij heeft in haar leven het een en ander te verduren gekregen, maar keek er met mededogen op terug . Ik heb haar op latere leeftijd mogen leren kennen als een moedige, positieve en open vrouw. Mineke liet zich kennen door woorden te geven aan haar levenservaringen. Heb diepe waarderig en bewondering voor haar. Mineke, dank dat ik daardoor van jou heb mogen leren. Ik wens jullie ook namens mijn man Harry, sterkte met haar heengaan. Zij is op een mooie leeftijd overleden. Het is goed zo, al zal Mineke een leegte bij jullie een leegte achterlaten. Je hebt immers maar één MOEDER. Hoop dat jullie steun aan elkaar mogen hebben en wens jullie al het goede. Wie weet ontmoeten we elkaar nog eens ergens... Hartelijke groet Wil Appelhof-Wissink

Wil (voorheen Mientje van tante Sientje Appelhof-Wissink

Mijn oprechte medeleven met het verlies van je moeder schoonmoeder en oma

Jos Krijnen

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?