Mientje Nijkamp – Meijerink

26-12-2023

 

Dankbaar voor de Liefde
die ons van God is gegeven.

In liefde heb ik losgelaten
mijn lieve moeder.

Jan Nijkamp †
Jeroen Nijkamp †
Maarten Nijkamp

Uitvaart

Uitvaartviering

De uitvaartviering vindt plaats op vrijdag 5 januari om 10:30 uur in de St. Pancratiuskerk aan de Markt in Haaksbergen, waarna de begrafenis volgt op de begraafplaats ‘t Waarveld aan de Waarveldweg. Na afloop komen wij samen voor een kop koffie bij restaurant ‘het Hagen’, Scholtenhagenweg 36 in Haaksbergen.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Beste Maarten, heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van je moeder. Gecondoleerd

Dennis en Denice Reuvers

Maarten wil jou maar ook Annette condoleren met het verlies van jouw moeder en haar tante Heb Mientje leren kennen tijdens haar wandeling met Annette en heb haar later verschillende keren ontmoet in het Saalmerink Ze was een flinke lieve vrouw en wens jullie veel sterkte

Bernardie Broekhuis

Gecondoleerd namens Bert en Evelyn van Doorn.

Evelyn Van Doorn

Dag Maarten, Sterkte met het verlies van je lieve zorgzame moeder. Zo snel na jullie Jeroen. Wij wensen jou heelveel kracht om dit verlies te dragen. Een lieve groet van Alfons en Janke Ooink.

AB Ooink

Maarten gecondoleerd met het overlijden van je moeder. We kennen haar niet maar wat een mooie vrouw op de foto. Ze lijkt een lieve en veerkrachtige vrouw. Sterkte

Ruud en Ans Molenkamp

Gecondoleerd en sterkte met het overlijden van je moeder

Ronnie en Moon Wensing

Beste Maarten wij wensen jou alle sterkte toe in deze moeilijke dagen. Het verlies van je moeder is alsof je een deel van jezelf bent verloren. Die band is uniek en onvervangbaar. Houd je daarom vast aan die mooie herinneringen en momenten die je met elkaar hebt gedeeld. Dat verzacht en geeft zingeving op de momenten die nog gaan komen, dat je je moeder het meest nodig hebt.

Bert Liesbeth Sarah Emma en Isabel Noordink

Maarten,veel sterkte toegewenst.

Betsy Laarhuis Laarhuis

Maarten,veel sterkte met het verlies van je Moeder.

Marinus en Lidy Kleinsman

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu
hulp nodig?