Het nu werd het verleden,
het verleden werd het nu.
Jouw strijd is nu gestreden,
jouw kaarsje is nu uit…

Met het stille verdriet van de laatste jaren in ons hart, maar tegelijkertijd met een gevoel van opluchting, dat voor hem aan deze manier van leven een einde is gekomen, hebben we vandaag voorgoed afscheid moeten nemen van mijn lieve man, onze zorgzame vader en trotse opa.

Truus Waanders-Ooink

José en Willie
Marly en Bram
Laura en Sahin

Brigitte en Clemens
Danny en Chinook
Bjorn en Mylène
Britt

Uitvaart

Condoleance

Op woensdag 26 mei is er gelegenheid om afscheid van Marinus te nemen en ons te condoleren in het Uitvaartcentrum Startman aan de Werfheegde 27 in Haaksbergen. Vanwege de huidige maatregelen zijn hiervoor tijdsblokken beschikbaar, ingedeeld op de eerste letter van uw achternaam. Zie afbeelding.

Uitvaart

De crematieplechtigheid vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Beste Truus en familie, Van harte gecondoleerd met het overlijden van Marinus. We blijven hem herinneren als een bijzonder aardige man en een liefhebber van krielkippen en schapen.

Ans en Wim Kok

Gecondoleerd met het verlies van uw man ,jullie vader en Opa...

Materna en Johan Sewuster-Bloemen

Tot voor enkele jaren was Marinus en zijn maatje de garantie voor een gezellig praatje op de verschillende pluimveetentoonstellingen. Er viel allicht wat te lachen. Helaas is dit nu verleden tijd. Veel sterkte gewenst na dit grote verlies.

H. Kruize

Beste Familie, Gecondoleerd met het verlies van jullie man, (schoon) vader en opa. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht voor de komende, moeilijke tijd zonder hem.

Henriette Oldenkotte

Gecondoleerd met het verlies van jullie geliefde man, vader en opa. Wij denken aan hem als de grappige opa van Bjorn, Danny en Britt. Groet Clemens, Angela, Roy, Niels en Lars Hoffmann

Angela Hoffmann

Gecondoleerd met het verlies van uw geliefde man en jullie zorgzame vader, schoonvader en opa. Veel sterkte gewenst!

Familie Wormgoor

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?