Joke Rutten – Kiens

13-09-2020

Groot was haar liefde

groot is het verdriet

mooi de herinneringen 

die zij ons achterliet

 

Verdrietig, maar intens dankbaar voor haar onvoorwaardelijke liefde, geven wij kennis van het overlijden van onze lieve, zorgzame en dappere moeder en oma.

 

Frank en Anja

Marc

Lise en Janne

Esther

Uitvaart

Condoleren

Op vrijdag 18 september is er van 19:00-19:30 uur gelegenheid om afscheid van Joke te nemen en ons op gepaste wijze te condoleren in Uitvaartcentrum Startman aan de Werfheegde 27 te Haaksbergen. Joke zou een gift aan KWF Kankerbestrijding bijzonder op prijs stellen. Collectebussen zijn aanwezig.

Uitvaart

De begrafenisplechtigheid vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Lieve kinderen en familieleden, Joke een lieve bescheiden vrouw zo zou ik haar willen omschrijven We wisten dat de tijd een keer komen zou, dat ze niet meer bij ons mocht blijven. Dapper was ze zeker de laatste jaren Maar de ziekte kon haar leven niet sparen. Joke was zeker een goede moeder, en een lieve vrouw in de omgang met andere mensen vele zouden zo’n lieve vrouw in de buurt willen wensen. Het was altijd gezellig als ik bij de familie in huis was Een bakkie doen en soms mee eten, deze momenten zal ik niet vergeten. Joop en Joke hebben veel lol gehad bij ons in Spanje, toen ze kwamen logeren Lekker zwemmen, eten en in het modderbad elkaar insmeren. Ze genoten met elkaar en wij natuurlijk ook met hun Want ontspanning dat is wat ik iedereen gun Het was fijn Joke te hebben gekend Ze verdiend een pluim zoals zij heeft geleefd Een goed mens dat altijd maar rustig bleef Lieve kinderen en familie sterkte voor de komende tijd Het afscheid is nu voor altijd Herinner jullie moeder en familielid als een dierbaar persoon Dapper en lief , maar vooral gewoon Namens Erik ook gecondoleerd

Maudy Nap-Bloemhard

Iedere dinsdagochtend gingen wij, Magda,Toos,Joke en ik naar de golfbaan in Ahaus. Wij haalden elkaar om de beurt thuis op. Wat hebben we een plezier gehad met ons vieren. Je hebt Toos een keer met een bal geraakt. Maar ja, dat moest er een keer van komen, want Toos lette na haar afslag nooit op, dan nam ze een “ zonne moment”. En dan die dag dat jij een aanrijding hebt veroorzaakt, direct nadat je mij thuis had afgezet. Geen voorrang verleend! Iets wat ik uit jouw verhalen heb begrepen, is dat het voor jou echt nodig was om als ontspanning met ons te gaan golfen. Je sliep toen nachten slecht, omdat Joop zo onrustig was. Als ik nu denk aan jouw ziekteverloop, is er een grote overeenkomst met onze golfprestaties. Het ging op en af, net als we dachten dat het structureel beter ging, ging het de volgende keer weer slecht. Toch viel het mij koud op m’n dak, dat je ons nu verlaten hebt. Dank voor je mooie golf vriendschap!

Els Boersma

Lieve Esther, Marc en Frank, wat zullen jullie je lieve moeder missen. Zelf denk ik elke dag aan haar. Ze was zo dankbaar en blij voor de afgelopen anderhalf jaar die ze nog met jullie kon doorbrengen. Ze heeft ervan genoten. Ook de een op een tijd met Esther samen was ze bijzonder blij mee. Joke kon niet meer. Jullie hebben een mooi plekje voor haar hier op de begraafplaats van de Bonifatius kerk gevonden. Heel veel sterkte en liefs. Blijf gezond, Gabriele van Heest

Gabriele van Heest

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?