Je was een rots in de branding,
en koerste recht door zee.
Je trotseerde storm en golven,
alleen… je had de wind niet mee.

Ingehaald door de tijd…
Men zegt dat de tijd alle wonden heelt maar de tijd zal nooit jouw plaats innemen. Mijn lieve man,
onze trotse vader en fantastische opa, je zit in ons hoofd en hart en daar zul je altijd blijven.

Dinie Busschers – Vennevertloo
Jeroen en Marieke
Thijn, Lars
Maarten

Uitvaart

Condoleance

Op woensdag 30 december is er van 19.00 uur tot 20.00 uur gelegenheid om afscheid van Jan te nemen en ons op gepaste afstand te condoleren in het Uitvaartcentrum Startman, Werfheegde 27 in Haaksbergen. Vanwege de huidige maatregelen zijn hiervoor tijdsblokken beschikbaar, ingedeeld op de eerste letter van uw achternaam: A-H 19.00 - 19.20 uur I-R 19.20 - 19.40 uur S-Z 19.40 - 20.00 uur

Uitvaart

De crematieplechtigheid vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Dinie en overige familie veel sterkte toegewenst.

Cris Diepenmaat

Dag Dinie, dag Jan... Beste Jan, we kennen elkaar al zo lang maar weten zo weinig van elkaar. onze schooljaren waren de basis van elkaar leren kennen. Nu je jou zelf hebt losgelaten besef ik dat er een fantastisch mens is weggegaan. In mijn herinnering zou je de vriend kunnen zijn die ik graag zou hebben, maar het is er nooit van gekomen. Ik wens jou, Jan een goede reis toe. Dinie, jou wens ik veel sterke toe samen met je gezin. Je bent altijd welkom voor een bakje goede koffie.

Johan Wensing

Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Carla Brinkerink

Carla Brinkerink

Dinie gecondoleerd heel veel sterkte

Harrie en truus Vogt

Jeroen, Heel veel sterkte met dit grote verlies van je vader en opa van de kinderen. Ook veel sterkte voor je moeder zus en de rest vd familie. Ed en Martha Bramer

Martha Bramer

heel veel sterkte in deze moeilijke tijd

r.ter woerds

Dinie, Jeroen en Marieke, Maarten en kleinkinderen Thijn en Lars: Gecondoleerd met het overlijden van jullie Jan. Samen veel sterkte de komende tijd.

Els en Herman Noordink

Maarten, heel veel sterkte gewenst voor jou en je naasten

Ralph Numans

Beste Dinie, Gisteren kreeg ik via Koopmans Bouw het erg droevige bericht dat je man, Jan, net voor Kerst is overleden. Daar schrok ik wel van, Jan was tenslotte maar 3 jaar ouder als Ik en we hebben een tijd samen in de OR van Koopmans gezeten. Vele fijne gesprekken heb ik met hem mogen voeren en ik had gehoopt hem volgend jaar te treffen bij het jaarlijkse uitstapje van oud Koopmansmedewerkers. Helaas, maar dat gemis valt in het niets vergeleken met de lege plek die hij bij jou en jullie kinderen achter laat. Ik wens jullie allemaal dan ook heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Jan Siemerink

Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Marcel en Paulien Kleinsman

Lieve Dinie en kinderen, Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Ik denk met veel plezier aan de gezellige avonden bij jullie thuis, toen ik in de B&B overnachtte. Samen met Jan een biertje drinken en voetbal kijken en natuurlijk gezellig mee eten. Jan besefte heel goed dat de ziekte terug kon komen, maar ondertussen deden jullie veel leuke dingen. Wat een schok hoe snel dit allemaal gegaan is en wat een gemis voor jullie. Veel sterkte!

Rogier Doornhein

Beste Dinie kinderen en kleinkinderen, gecondoleerd met het overlijden van jullie lieve man Jan, vader en opa. Heel veel sterkte gewenst! Heel fijn dat ik jullie nog een keer heb gesproken tijdens 1 van jullie fietstochtjes deze zomer.

Rikie en Bennie Hulshof Assink

Gecondoleerd Dinnie met het verlies van jouw Jan

Richard Workel

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?