Inge Mulder – Stevens

20-08-2022

Na een moedige strijd, zowel fysiek als mentaal,
heeft jouw lichaam het opgegeven.
We gaan je missen.
Intens verdrietig maar dankbaar
voor alle mooie herinneringen.

Louis Mulder

Niels Mulder & Jolien Mollink
Donna, Jules, Olivia & Maas

Annick Mulder
Milou & Damian

Uitvaart

Condoleance

Op donderdag 25 augustus is er van 19:30 uur tot 20:30 uur gelegenheid om afscheid van Inge te nemen en ons persoonlijk te condoleren in uitvaartcentrum Startman aan de Werfheegde 27 in Haaksbergen.

Crematieplechtigheid

De crematieplechtigheid vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Als collega bij de gemeente met Inge samengewerkt. Opgewekt en humor altijd in voor een praatje. Haar humor zorgde voor een grote lach en was erg plezierig op de werkvloer. Een ieder gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst.

Frits-jan Reuvekamp

Beste Louis en kinderen en kleinkinderen, Graag wens ik jullie heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verdriet. Inge zal ik me blijven herinneren als een hardwerkende collega, die altijd in was voor een vrolijke noot.

Marianne Schuppers

Louis, kinderen, kleinkinderen en familie, Bij het horen van het droevige bericht van het overlijden van Inge besef je weer hoe breekbaar en kwetsbaar het leven is. Hierbij wil ik mede namens mijn vrouw Gerda jullie condoleren en sterke wensen bij de verwerking van dit verlies

Cyril Bonenkamp

Lieve familie Mulder, gecondoleerd met het overlijden van Inge. Wat jammer dat ze er niet meer is. Met veel plezier denk ik terug aan de tijd dat we buren waren. Heel veel sterkte gewenst. Groet, Yvonne.

Yvonne Achterbosch

Heel veel sterkte met het verlies van Inge. Achter de receptie was er altijd een een vrolijke lach van Inge. Daarnaast altijd behulpzaam en betrokken bij iedereen. Een mooi mens heeft ons verlaten.

Esther Vos

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?