Gretha van Doorn – Ordelman

28-10-2023

Met alle liefde wilden we haar houden
uit alle liefde hebben we haar laten gaan

Met intens verdriet in ons hart
hebben we Gretha moeten laten gaan.
We zijn supertrots op wie ze was:
een lieve, warme, zorgzame en gezellige vrouw.

Henny van Doorn

Bert en Evelyn
Karst, Rens, Max & Merel, Mink
Ellis en Franklin
Silke, Douwe, Woody

Uitvaart

Condoleance

Op vrijdag 3 november is er van 19.00 tot 19.30 uur gelegenheid om afscheid van Gretha te nemen en ons te condoleren in Uitvaartcentrum Startman aan de Werfheegde 27, 7481 JR Haaksbergen.

Plechtigheid

Wij nemen in een kring van genodigden afscheid van mams.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Gecondoleerd met het verlies van Gretha. Antje en Geert Sloot.

Geert Sloot

Henny en verdere familie, Gecondoleerd met het overlijden van Gretha. Wat zal het een gemis zijn. Ik wens jullie heel veel sterkte.

Jenny Lankhaar

Wij willen jullie sterkte wensen met het intense verdriet nu Gretha er niet meer is. Wij kenden haar door Henny kennen van vroeger uit de Rekkense tijd. Ellis kennen we van de WMO. Het is verdrietig dat jullie allemaal afscheid moeten nemen van zo'n leuke vrouw en wensen jullie alle goeds. Zij blijft altijd in jullie hart.

Janny Hiddink

Beste Henny en verdere familie, Heel veel sterkte gewenst na het overlijden van Gretha. Ik denk aan je. Hartelijke groeten!

Harry Kok

Gecondoleerd met het verlies van uw vrouw, jullie moeder, schoonmoeder en oma, veel sterkte voor de komende tijd.

Jose en Arnold Lenderink

Henny gecondoleerd met het overlijden van je vrouw, Bert en overige familieleden, kleinkinderen gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma. Wij herrinneren haar als een fantastische vrouw die altijd vierkant achter haar gezinsleden stond, voor jullie allemaal veel sterkte de komende tijd.

Marja en Frans ter Wee

Lieve Bert en Evelyn, Wij willen jullie veel sterkte wensen met het verlies van jullie moeder en schoonmoeder. Koester jullie herinneringen, hopelijk biedt het veel steun en troost.

Team Enschedese Schoolvereniging

Gecondoleerd met het verlies van uw vrouw, jullie moeder, schoonmoeder en oma, veel sterkte voor de komende tijd.

Mark Nienhaus

Beste Henny en kinderen en kleinkinderen. Gecondoleerd met het overlijden van lieve Gretha. Wij kennen jullie al zo van het voetbal, Sinterklaas, wagen jury van de corsowagens en natuurlijk ons gezellige tripje naar Zwitserland met het dameselftal. Wij Gretha als een warme en gastvrije vrouw. Wij wensen jullie veel sterkte de komende tijd

Ingrid en Nick Lamaker

Beste fam. Van Doorn, Gecondoleerd met het verlies van jouw moeder Bert, schoonmoeder en oma. Heel veel sterkte voor jullie de komende tijd. Vr. gr. Gerdo en Petra Waanders

Gerdo Waanders

Beste familie van Doorn, Gecondoleerd met het overlijden van je vrouw, jullie moeder, schoonmoeder en oma. Wij wensen jullie sterkte voor de komende tijd. Hartelijke groet, Rob & Dianne Loes, Fleur, Stef en Sara ten Brinke

Familie ten Brinke

Beste Hennie , Bert en familie, Gecondoleerd met het overlijden van Gretha. Ik heb veel fijne herinneringen aan jullie van onze tijd in Rekken. Sterkte met het verwerken van dit verlies. Veel liefs uit Nieuw Zeeland.

Jelle Wierda

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?