‘‘Good goan’’

Geheel volgens mijn wens is er nu
een einde gekomen aan mijn turbulente leven.

 

Ik dank eenieder voor de betrokkenheid en vriendschap in mijn leven.

Uitvaart

Crematieplechtigheid

De crematieplechtigheid heeft in besloten kring plaatsgevonden.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Lieve Giena, Uit het oog betekent niet altijd uit het hart. Wat mocht ik graag bij je logeren. Je was als een echte oma. Helaas zijn onze wegen uit elkaar gegroeid maar de leuke herinneringen blijven (voor altijd). Dank je wel! Reindert en Aard gecondoleerd met dit verdrietige verlies. Lieve groet, Lieneke

Lieneke Zwartbroek- Stoevelaar

Wij wensen de familie voor nu en de toekomst heel veel sterkte met het verlies van Gina Raspe.

Gerrit en Truus Beld

Arnd en Reinder, Hiermee willen wij jullie condoleren met het verlies van Giena, jullie moeder. We weten dat ze het heel moeilijk had haar zelfstandigheid verloren te hebben. We denken met heel veel plezier terug aan de gezellige tijden die we met jullie hebben meegemaakt. De ontmoeting in het zuiden van Frankrijk en de mooie dagen op De Lutte. Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijk tijd. Hartelijke groeten, Ben en Diny, Michael en Xander.

Ben Tiel

Wat een heel verdrietig bericht. Onze welgemeende condoleances.

Wieke en Marga Boon

Meer dan 60 jaar was Gien een trouwe vriendin. We bewonderen haar om de dappere keuzes die ze in haar leven heeft gemaakt. Wij wensen Arnd, Reinder en verdere familie veel sterkte.

Vic en Greet Schepens

Wij hebben altijd een goed contact met Giena gehad en ook gesteund in moeilijke periode, maar ze bleef wie ze was!( toch ook positief) We wensen de familie sterkte met dit verlies!!

Etha Kleinhesselink

Lieve familie van Gina, gecondoleerd met het heengaan van Gina.Ik kende Gien al vanaf de Kweekschool in Haarlem. Daarom Ad en Reina : ik denk aan jullie en wens jullie ( en natuurlijk ook de jongens) heel veel sterkte. Jopie Schor- Volkers.

JG Schor-Volkers

Lieve Arnd, Reinder en natuurlijk ook broer Ad en zus Reina, Vandaag kregen we in Sp. het bericht over Giena. Nog onlangs hadden we telefonisch contact en we wisten van haar voornemen. Toch komt het altijd nog onverwacht. We vinden het dapper van haar en begrijpen haar keuze volkomen want de laatste keer dat we haar bezochten was op onze jaarlijkse trip naar nederl. en zagen we haar verder toegenomen afhankelijkheid. Hier in Spanje hebben we heel wat uurtjes samen doorgebracht met wandelen,, bridgen , zogenaamd grunnings proatn en vooral lekker eten en drinken. Wat leek ze in gedrag op mijn moeder, tante Jo !!!! Zoals haar vader ook altijd al zei ! Lieve mensen, gedenk Giena in haar goede dagen. Jarien & Gert (gertjarien@gmail.com)

Jarien & Gert Bouwkamp

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu
hulp nodig?