Verdrietig om het afscheid,
maar dankbaar voor de liefde die hij ons al die jaren
heeft gegeven, laten wij u weten dat Gerard is overleden.

Bernarda Ottink – ten Dam
Remco, Sandra
Robbin
Edwin, Sanne
Iefke
Jurgen, Marieke
Fidde

Uitvaart

Condoleance

Op dinsdag 16 augustus is er tussen 19:30 uur en 20:00 uur gelegenheid om Gerard een laatste groet te brengen en ons te condoleren in uitvaartcentrum Startman, Werfheegde 27, 7481 JR Haaksbergen.

Begrafenisplechtigheid

De begrafenisplechtigheid vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Gecondoleerd, met het overlijden van Gerard.Veel sterkte gewenst voor jou Bernarda en voor de kinderen en kleinkinderen.

Liduin en Martin Nibbelink Michorius

Gecondoleerd met het verlies van je man en jullie vader schoonvader en opa. Heel veel sterkte en kracht gewenst voor jullie allemaal!! Hetty Michorius

Hetty Michorius

Gecondoleerd met het verlies van Gerald Sterkte Ferdy en Miny Mentink

Ferdy en Miny Mentink

Gecondoleerd en heel veel sterkte samen. Omdat er liefde is, Bestaat er geen voorbij... Marthijn, Ellen. Joey&Dany.

Marthijn,Ellen,Joey&Dany Engbers-Hilderink

Beste Bernarda en familie, Van harte gecondoleerd met het verlies van Gerard. Heel veel sterkte , kracht en liefs de komende tijd.

Mariet Asbroek

Familie ottink. Gecondoleerd met het overlijden van u man jullie schoon/vader en opa. Wij wensen jullie alle sterkte toe. Tonnie en jannie leferink

Tonnie en jannie Leferink

Via deze weg wens ik jullie allemaal ontzettend veel sterkte met het verlies van je man en jullie vader schoonvader opa en natuurlijk jullie vriend. Wat blijft zijn de mooie herinneringen. En voor mij wel de speciale tijdens de zomerkampen tijdens de vaderavonden. Rust zacht toffe peer

Dorien Brummelhuis

Beste Familie Gecondoleerd met dit grote verlies. Ik wens jullie heel veel Sterkte.

Betsie Michorius Keizers

Bernardie en kinderen heel veel sterkte. Hopelijk brengt de tijd straks wat rust in je gedachten; en kunnen mooie herinneringen de pijn van het verlies verzachten. Nicht van Gerard: Marian-Scheuten-Satink.

Marian Scheuten-Satink

Beste familie Ottink, via mijn moeder hoorde ik vandaag dit treurige bericht... gecondoleerd. Ik kwam vroeger wel eens bij jullie over de vloer, om met Remco de bal te halen om op het schoolplein te voetballen. "Ha Grado, thee?" zei Gerard dan altijd. Want dat werd toen (en misschien nu nog steeds) veel bij jullie gedronken. En Remco kreeg dan altijd even een stevige knuffel. Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Giovanni Grado

Bernarda en fam. Gecondoleerd met ‘t verlies van man , vader en opa. Zijn stoel zal voor altijd leeg blijven, ‘t gemis zal enorm zijn . Sterkte voor nu , en de tijd die gaat komen. Hartelijke groeten Toos Kinds (zus van Annie)

Toos Kinds

Beste familie Ottink, gecondoleerd met het verlies van Gerard. Heel veel sterkte. Dat de mooie herinneringen aan hem jullie daarbij mogen helpen. Lieve groet van Patrick en Astrid Reimerink

Familie P. Reimerink

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu
hulp nodig?