Gerard Hofste op Bruinink

27-04-2024

“Ik leefde niet in het verleden,
het verleden leefde in mij”.

Dankbaar dat hij zo lang
in ons midden mocht zijn,
is toch nog onverwachts van ons heengegaan onze lieve vader,
schoonvader en trotse opa.

Jo Hofste op Bruinink – Masseling
Michel & Cindy
Fleur
Demi
Francis & Marcel
Jon
Ian & Pien

Uitvaart

Afscheidsviering

Wij gedenken hem tijdens de afscheidsviering op vrijdag 3 mei om 19:00 uur, waarbij u afscheid kunt nemen en schriftelijk kunt condoleren, in de St. Pancratiuskerk, Markt 9 in Haaksbergen.

Begrafenis

De begrafenis vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Gecondoleerd en veel sterkte samen.

Hany Askander

Michel en familie, gecondoleerd met dit verlies en sterkte gewenst

Jan Prinsen

Hoi jo gecondoleerd met het verlies van Gerhard veel sterkte mvg Herman en lidy Olthof

Herman Olthof

Heel veel sterkte gewenst!

Jan Zegeren

Lieve Jo Van harte gecondoleerd met het verlies van Gerard. Wij zullen a.s. vrijdag om 19:00 uur een kaasje opsteken voor Gerard, als jullie de afscheidsviering hebben. Vanuit Limburg, wensen wij jou en je familie heel veel sterkte en veel liefs. John en Marijke Vaanhold

John en Marijke Vaanhold

Beste familie,gecondoleerd met het verlies van Gerard, sterkte de komende tijd.

Johan&Truus Ten Broeke

Dag Jo en familie Hofste op Bruinink. Van harte gecondoleerd met het verlies van Gerard, uw man, (schoon) vader en opa. Ik wens u veel sterkte voor nu en in de toekomst. Een stevige handdruk en warme groet.

Ine Scholten

Studiekring Historische Cartografie Beste Familie Hofste op Bruinink, Met schrik en berusting hebben wij kennis genomen van het overlijden van Gerard. Namens de Studiekring Historische Cartografie wil ik U van harte condoleren met dit grote verlies en U allen sterkte wensen de komende tijd. Ik wens U toe dat goede herinneringen de pijn van het gemis zullen verlichten. Onze leden zijn geïnformeerd met de volgende overdenking: "Geschiedenis was zijn passie, in het bijzonder van Haaksbergen en omgeving. Hiermee ging zijn interesse ook uit naar historische kaarten. Met name kadastrale kaarten. Gerard trad nooit op de voorgrond maar toonde steeds wel veel interesse in wat anderen op het terrein van onze gedeelde belangstelling bezig hield. Hij was altijd een trouwe bezoeker van onze samenkomsten, aanvankelijk op de locatie bij de Oudheidkamer in Enschede en later nog in het Museum Hengelo. Vanwege zijn afnemende gezondheid moest Gerard de afgelopen jaren steeds vaker verstek laten gaan. We waren blij verrast dat hij in februari nog een bijeenkomst van de Studiekring heeft kunnen bijwonen. Wij zullen Gerard missen, en gedenken hem met groot respect."

Eltjo Kok

Gecondoleerd met het overlijden van jullie man, (schoon-)vader en opa. Veel sterkte toegewenst met dit verlies. Met stille groet

René en Odette Kleisman

Bij het overlijden van Gerard gaan mijn gedachten terug aan deze uitermate sympathieke buurjongen van mij. Zijn overlijden heeft mij echt geraakt en met dankbaarheid denk ik nu terug aan de goede relaties van de familie Ottink met de familie Hofsté op Bruinink en dezer dagen speciaal aan Gerard en zijn gevoel voor humor en hulpvaardigheid.

Bernard Ottink

Michel en familie, Gecondoleerd met het verlies van jullie man, vader en opa. Heel veel sterkte gewenst nu en in de tijd die nog komt.

Han & Alinda Broekhuis

Beste Jo en kinderen,Gecondoleerd met het grote verlies van Gerard. We wensen jullie heel veel sterkte toe de komende tijd.

chris en Ans hofman

Veel sterkte met het verlies van Gerard

Johan Reekers

Veel sterkte met het overlijden van je man Gerard, jullie vader, schoonvader en opa....

Marian ter Huurne

Het verlies van mijn buurjongen Gerard heeft mij zeer geraakt. Van harte wens ik Gerards familie alle sterkte bij dit grote verlies. Bernard Ottink, Oldenzaal

Bernard Ottink

Gecondoleerd en heel veel sterkte samen.

Francis Wallerbosch

Gecondoleerd en veel sterkte en kracht met het overlijden van jullie vader, schoonvader en jullie opa. Jan-Herman en Monique Scholten

Monique Scholten

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu
hulp nodig?