Je mag nu rusten,
je bent nu vrij.
Niet meer hier
maar voor altijd dichtbij.

“tis good wes”

Theo ten Voorde
Buddy
Riemke en Dirk
Indy en Kian
Saar
Jorie en Gieljan

Uitvaart

Condoleance

Donderdag 31 augustus is er van 19.30 tot 20.15 uur gelegenheid tot afscheid nemen van Diane en ons te condoleren bij uitvaartcentrum Startman in Haaksbergen Werfheegde 27.

Crematieplechtigheid

De crematieplechtigheid vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Via deze weg wil ik jullie condoleren met het grote verlies van Diane . Vanwege vakantie ben ik niet in de gelegenheid dit persoonlijk te doen. Heel veel sterkte samen. Groeten Marieke ( Buurtzorg team 2 )

Marieke Roozeboom

Gecondoleerd met het verlies van Diane Sterkte gewenst allen! Lianne

Lianne Bouwman

Beste Theo en (klein)kinderen, Wil jullie condoleren met het overlijden van jullie lieve Diane, moeder en oma. Wat zal het gemis groot zijn. Ik heb Diane leren kennen in het st. Elisabeth verpleeghuis in Delden. Wat hebben we veel samen gewerkt als leerling in de opleiding.Maar ook veel gelachen en plezier gehad met elkaar. Ik hoor nog haar lach en zie de schittering in haar ogen als we weer eens naar Ria Wilmink ( bestuur) toe moesten. Diane was altijd in voor een lolletje.Wat hebben we veel lol gehad. Ik wens jullie veel kracht en sterkte toe. Een hartelijke en meelevende groet Marion ter Braak-Workel.

Marion Ter Braak-Workel

Beste familie, gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst , met het verlies van je vrouw Diane,jullie moeder, schoonmoeder en oma. Marion Wientjes

Marion Wientjes

Je bent niet meer hier bij ons Maar je bent overal waar wij zijn. Ik wil jullie allemaal héél véél sterkte en kracht toewensen in de komende tijd. Wat een gemis... Gera Pasman.

Gera Pasman

Goedemiddag Theo en familie. Gisteren was ik te laat voor het condoleren moest uit Lelystad komen . Fijn dat er dan een mogelijkheid is om jullie als een goede kennis van Diane en Theo en de familie te condoleren namens mij en mijn vrouw. Wens jullie allen sterkte voor de komende tijd bij dit zware verlies.

Laurens Lenderink

Beste familie Heel veel sterkte gewenst met het overlijden van Diane

martin en marianne ten Voorde

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?