Dennis van der Vossen

19-09-2022

Dennis z’n laatste
noot heeft geklonken….

Kees † en Mieke

Uitvaart

Condoleance

Op maandag 26 september is er van 19:30 tot 20:00 uur gelegenheid om afscheid van Dennis te nemen en schriftelijk te condoleren in Uitvaartcentrum Startman aan de Werfheegde 27 in Haaksbergen.

Crematieplechtigheid

De crematieplechtigheid vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Heel veel sterkte met t verlies van Dennis…we zullen hem gaan missen

Miranda Heurman

Dankbaar voor de jaren dat hij als collega aanwezig was op alle feestjes, maar ook samen met Koen als team hardware ICT. Heel veel sterkte met dit grote verlies.

Martijn en Martine Daling

Gecondoleerd met het onverwachte overlijden van Dennis. De buren, Frank en Petra

Frank van Os van den Abeelen

Gecondoleerd met dit verlies. Fijn om hem als collega hebben gehad!

Monique Onland

Heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van Dennis.

Hennie Stokkingreef

Gecondoleerd met het verlies van uw zoon Dennis. Wat een groot gemis. Ik herinner mij Dennis als een fijne collega die je altijd hielp als er ict- problemen waren. Altijd in voor een praatje en ouwehoeren. En natuurlijk spelen in de TUI band. Heel veel sterkte gewenst.

Miranda Pigge

Wat een gemis. Ruim 20 jaar met hem gewerkt bij TUI. Altijd klaar staan voor een ander en goed gehumeurd, dat was Dennis. Ik wens de familie heel veel sterkt..RIP vriend...

Anton ter Elst

Heel veel sterkte gewenst met het verlies van Dennis! Nico & Rianne (Walhofstraat)

Nico & Rianne Hagen

Gecondoleerd met het verlies van uw zoon Dennis. Heel veel sterke gewenst namens Harrie, Andre, Rene, Koen & Thomas (SMC-TUI)

SMC TUI

Dennis, wat heb ik jou als een trouwe, ongelooflijk gezellige en hardwerkende collega mogen leren kennen! Ik wens jou een mooie laatste reis toe en wens alle familie, vrienden en andere nabestaanden enorm veel succes en kracht toe bij het verwerken van dit verlies.

Jeroen Otto

Dag Dennis! Vaak kwam je op het reisbureau met een computer onder je arm. En als jij was geweest deed alles het weer gewoon.... Sterkte voor de nabestaanden.

Heleen Kamies

Ach Dennis..... de verbouwing van ons kantoor op Curaçao was 11 jaar geleden tijdens de periode van het Carnaval. Je bent dat weekend met mijn gezin mee op pad geweest naar de feestelijkheden. Als ware je een Japanner heb je de hele optocht door je opname apparatuur bekeken. Wat een feest vond je het met alle kleuren, muziek en een klein drankje. Dank voor je gezelligheid en je technische ondersteuning. Sterkte aan alle nabestaanden.

Christel van de Reijt

Dennis was bij TUI altijd een zeer prettige collega om mee te werken, stond voor iedereen klaar. Waar Dennis was, was ook altijd gezelligheid. Veel sterkte gewenst aan alle nabestaanden.

Kevin van Dijken

Dennis was altijd een fijne collega om mee te werken en daarna een biertje te drinken. Wat een gemis. Gecondoleerd en sterkte voor de nabestaanden.

Erwin Ekkerink

Heel veel sterkte met het verlies van Dennis.

Eva Meier-de Gunst

Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies.

Marielle Raanhuis

Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies! Dennis was een fijne collega die altijd klaar stond voor je. Dank je

Süheyl Karakas

Vrolijke vriend, wat een schok zeg. Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Dennis bedankt voor al die mooie jaren als collega bij TUI. Rest in peace

Bart Gehring

Lieve Dennis, Rust zacht. Jarenlang loste je met al je vrolijkheid al onze ict problemen op kantoor op (TUI). Veel sterkte voor je naasten en familie. Anouk Feryanto

Anouk Feryanto

Gecondoleerd met het overlijden van Dennis. Dennis was een behulpzame en vriendelijke collega die altijd voor wat gezelligheid zorgde. Hij zal gemist worden. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden. Rust in vrede Dennis <3

Anneloes Martinez

Gecondoleerd met dit grote verlies. Ongeveer 20 jaar lang heb ik zo nu en dan contact gehad met Dennis als collega bij TUI. Hij was altijd een fijne collega om mee samen te werken. Altijd in voor een grap, ouwehoeren of een mooi verhaal. Altijd behulpzaam en oplossingsgericht. En zo zal ik hem blijven herinneren. --- Graag had ik afgelopen maandagavond afscheid willen nemen van hem, maar de wegwerkers maakten dat helaas niet mogelijk (vanuit een ziekenhuisbezoek in Almelo was ik via Bornebroek - Delden - Bentelo onderweg, maar aangekomen in Hengevelde bleek de weg volledig geblokkeerd en kon ik dat hele stuk terugrijden over Bentelo - Delden naar Hengelo en realiseerde ik me, dat ik het niet op tijd ging halen)

Dirk B.

Lieve grappige vrolijke Dennis, jarenlang loste jij alle ict problemen voor mij en alle collega's op. Als we het niet meer wisten riep iedereen ,oh bel Dennis maar. Dank daarvoor en een mooie laaste reis ,rust zacht.

Corma Schmitz

Gecondoleerd met het verlies van Dennis. Wat verdrietig! Ik ken Dennis als een oud collega bij TUI. Altijd in voor een praatje en geintje, altijd collegiaal. Veel sterkte gewenst.

José Perik

Gecondoleerd met dit grote verlies. Een innemende persoonlijkheid. Ik heb met Dennis kennisgemaakt op Bali. Op vakantiebeurs nog eenmaal ontmoet. Mij blijft bij het mooie gesprek dat wij hadden. Empathisch en bijzonder mens. Dank Dennis voor een bijzonder gesprek.

Anita Zwart

Hallo Mieke. Mijn deelneming en heel veel sterkte met het verlies van Dennis. Mijn jeugdvriend van lagere- en middelbareschool. Ontelbare uren spelen op het pleintje en vele gezamenlijke avonturen, van Lego tot dansles. Hij was een belangrijk deel van mijn jeugd. Björn Smeets, Rotterdam.

Bjorn Smeets

Ik hoorde vandaag (03-11) het verschrikkelijke nieuws pas. Dennis speelde samen met mij (en vele andere bekenden) het spel “ clash of clans”. Spelmaatje Thaiger. Je kwam bij mij thuis. je kende mijn zoon, en bij jou was de verjaardag heeeeeeel gezellig. Ben er wel stil van Namens heel wat clan maatjes gecondoleerd met verlies van Dennis Jeroen Peters (Jiep)

Jeroen Peters

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu
hulp nodig?