Na een periode van afnemende gezondheid
is Ben vredig ingeslapen.

 

Marian en Dick Spijker
Familie Zonnebeld
Familie Dijkstra

Uitvaart

Condoleance

Dinsdag 1 februari is er van 13:15 uur tot 13:45 uur gelegenheid om afscheid van Ben te nemen in het Uitvaartcentrum Startman aan de Werfheegde 27 in Haaksbergen.

Uitvaart

De crematieplechtigheid vindt in besloten kring plaats.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Bij deze willen wij u allen condoleren met het verlies van Ben. wij wensen iedereen veel strekte toe de komende tijd.

Gert Kampjes

Marian en Dick, via deze weg van harte gecondoleerd met het overlijden van Ben. Helaas laat mijn gezondheid het iet toe om aanwezig te zijn, maar in gedachten loop ik met jullie mee. Heel veel sterkte gewenst komende dinsdag, maar ook in de tijd daarna. Hartelijke groet Gerrit Bouwhuis , oud pastor der Ger.Kerk.

Gerrit Bouwhuis

Beste nabestaanden van Ben Zonnebeld, Hierbij wil ik jullie van harte condoleren met het overlijden van Ben Zonnebeld. Als predikant heb ik hem en zijn vrouw jarenlang pastoraal mogen begeleiden. Voor Ben heb ik altijd groot respect gehad, hoe hij liefdevol trouw bleef aan zijn vrouw. Vooral de laatste jaren van haar leven viel hem dat terecht zwaar. Ik denk aan Ben terug als een vriendelijke man, die altijd blij en dankbaar was als je hem aandacht schonk. Het spijt me dat ik wegens verplichtingen op mijn werk in Enschede (een vaste gesprekskring op dinsdagmiddag) niet aanwezig kan zijn bij zijn afscheid. Ik wens jullie troostvolle gedachten toe, met vele mooie herinneringen. Met vriendelijke groet, Gonda Elzenga

Gonda Elzenga

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu
hulp nodig?