Geheel onverwacht is op 3 december j.l.,
in de leeftijd van 72 jaar overleden
onze broer, zwager en oom

 

Harry † en Betsie †
Jan en Ans
Wim en Irene
Jeannette
Neven en Nichten

Uitvaart

Plechtigheid

Gezien de geldende Covid 19 regels nemen wij afscheid van Ben in familiekring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Beste Fam ten vaarwerk. Wij willen jullie condoleren met het verlies van Ben Ten Vaarwerk. Ik heb samen met Ben gebiljart bij de bouwmeester. Groetjes Karin & Ronny Leppink

Ronny Leppink

Beste Fam ten Vaarwerk. Gecondoleerd met het verlies van jullie broer,zwager en oom. We wensen jullie veel sterkte de komende tijd.

Gerrit en Dinie Bouwhuis

Beste familie, Gecondoleerd met het overlijden van Ben. Heel veel sterkte. Ben kwam iedere donderdag op gitaarles bij mij. Hij was een fijn persoon.

Peter Mouthaan

Beste familie, gecondoleerd met het verlies van Ben. Ik heb Ben leren kennen via Ziens waar hij vaak voor gitaarles een goed gesprek bij de koffie kwam. Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd.

Astrid Ten Voorde

Veel sterkte gewenst

Leo Ooijkaas

Ongelooflijk..... de laatste herinnering: Ben die pas geleden Yesterday speelde op gitaar....iedereen werd stil.... Allen gecondoleerd en sterkte met het verlies van deze lieve man! Gerard (gitaarmaatje)...

Gerard Assink

Op het Twents Mandoline Orkest in de jaren 1989 - 1991 was ik samen met Ben 1 van de gitaristen. Een bijzonder fijngevoelig mens die ik niet gauw vergeten ben. De orkestreis naar Fulda, ik.heb er nog foto's van. Ben zijn advies wat ik moest gaan studeren en zijn rustige, luisterende oor voor een jonge adolecent die het lastig vond om keuzes te maken. We hadden een band. Helaas uit oog verloren, maar hij blijft in mijn muzikale hart.

Hildegard Tummers

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?