Anny Westendorp – Koppelman

15-09-2021

Als je in de harten van zovelen een plaatsje hebt gekregen,
dan is het leven rijk geweest.

Huub en Truus
Rick en Stèphanie, Tom
Lianne ♥ en Robbin, Levi
Vera
Brit en Rick
Wes
Iris en Frank
Boris
Emma

Uitvaart

Condoleance

Op woensdag 21 september 2021 is er gelegenheid om afscheid van Anny te nemen en ons op gepaste afstand te condoleren in het Uitvaartcentrum Startman aan de Werfheegde 27 in Haaksbergen. Zie afbeelding.

Crematieplechtigheid

De crematieplechtigheid vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder, oma en overgrootmoeder. Een mooie passende tekst boven de rouwadvertentie. Ze was altijd vrolijk, belangstellend en had tijd voor een praatje als we haar weer eens tegenkwamen in de Veldmaat. Wij zijn woensdag helaas niet in staat om jullie persoonlijk te condoleren en wensen jullie via deze weg heel veel sterkte. Ans en Gerard Effing

Gerard Effing

Beste allemaal, allen gecondoleerd met het verlies van jullie lieve moeder, schoonmoeder en oma. Helaas kunnen wij op dit moment niet aanwezig zijn bij haar afscheid omdat we op dit moment in Portugal verblijven. Wij wensen jullie samen sterkte.

Gerrit en Ria Hilderink

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder schoonmoeder oma en overgrootmoeder. Heel veel sterkte samen voor nu en de tijd die komen gaat. Andrea Wissink-Koenderink Henri en Jolanda Wissink.

Jolanda Wissink

Beste Familie gecondoleerd met het verlies van jullie moeder schoonmoeder en oma. Ik kende haar van vroeger toen ze nog samen met mijn moeder in het kerkkoor zong in de veldmaat. Later kwam ik haar weer tegen op het saalmerink. Ik heb haar toen beter leren kennen doordat ik daar werk als medewerker mooie dag. Een mooie en lieve vrouw. Ik wens jullie allemaal veel sterkte met dit verlies.

Sandra Scholten

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en oma Heel veel sterkte gewenst.

Ria Boksem Busschers

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma. Veel sterkte.Bijzondere vrouw vrolijk en attent. Leerde haar kennen via de donderdagochtend mis veldmaat.

Marian Hartgerink

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?