Anja Wilderink – Deursen

15-09-2020

Ogen spraken krachtig

Handen gaven rust

Woorden waren eerlijk

Een hart vol levenslust

 

Intens dankbaar voor haar onvoorwaardelijke liefde en super trots op wie ze was, nemen wij afscheid van mijn lieve vrouw, moeder, schoonmoeder en dochter.

 

Erik Wilderink

Remco en Lisa

Judith en Matthijs

Martijn

Aniek

Chris en Tonnie† Deursen – Markink

 

 

 

Uitvaart

Condoleance

Op zondag 20 september is er van 16.00 uur tot 17.00 uur gelegenheid om afscheid van haar te nemen en ons op gepaste wijze te condoleren in het Uitvaartcentrum Startman, Werfheegde 27 in Haaksbergen.

Uitvaart

De begrafenis vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Gecondoleerd heel veel sterkte in deze moeilijke tijd

Familie P te lintelo

Beste Erik en familie, Via deze weg willen wij onze innige deelneming betuigen met het overlijden van Anja. Wij wensen jullie allen heel veel sterkte voor nu en de komende tijd. Hartelijke groet, Arco Sterk en Maike van der Maat

Arco en Maike Sterk

Beste familie Woorden schieten te kort wanneer het liefste bezit herinnering wordt. Wij herinneren Anja als een eerlijk, bescheiden, sportief persoon waar we elke maandagavond samen mee volleybalden. Koester de herinneringen, hopelijk verzachten deze het verdriet een beetje in deze moeilijke tijd. Wij wensen jullie en verdere familie veel kracht en sterkte toe om het grote gemis van Anja een plek te geven. Havoc damesrecreanten 3

Karin Siegerink

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en vrouw. Heel veel sterkte met dit enorm grote verlies. In gedachten zijn we bij jullie. ❤️ Isabel, Carlijn, Ivanka en Joost Munsterhuis (Denekamp)

Ivanka Munsterhuis

Gecondoleerd en heel veel sterkte.

Gerda en Robert Hendriks Konhuurne

Beste familie van Anja. Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies. Een groot gemis maar houd vast aan de mooie herinneringen die jullie samen hebben gemaakt. Ze blijft voor altijd in jullie hart.

Anne en Thea Tjoonk

Gecondoleerd, heel veel sterkte toegewenst.

Danielle Jochems COOP Haaksbergen

Gecondoleerd met het overlijden van jullie lieve Anja. Wens jullie veel sterkte rondom haar afscheid deze dagen. Eigenlijk zijn er geen woorden voor. Hou de mooi herinneringen vast!

Jan en Elvira ten Vregelaar

Gecondoleerd met het verlies van uw vrouw, jullie (schoon)moeder en dochter. We wensen jullie heel veel sterkte met dit enorme verdriet. In gedachten zijn we bij jullie. Maurice en Marieke Hummel- van der Holst Valerie en Jorrit Emile Fabrice Haaksbergen

M Hummel

Wij wensen jullie heel veel sterkte. Wij voelen met jullie mee

Catrien en Henk Bleumink Bachstraat 4 Haaksbergen

Woorden schieten te kort. Veel te vroeg zo'n lieve, spontane en zeer positieve vrouw. We wensen jullie heel veel sterkte deze moeilijke periode.

Olaf en Ivonne Orriens

Lieve Anja, dank voor wie je was en wat je deed. Weet dat ik je nooit zal vergeten...♥️♥️. Erik en kinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.

Heidi ten Thije

Heel veel sterkte met het verlies van Anja

Diana Aalders

Heel veel.sterkte voor alle familie leden ..vrienden en bekenden Ze was een van fijne en lieve colega

Yvonne Saul

Gecondoleerd en heel veel sterkte met het Verlies van Anja.

Dick en Anne Wielens

Gecondoleerd met het verlies. Heel veel sterkte toegewenst.

Wouter en Marijke Hoitink

Gecondoleerd met het overlijden van jullie Anja. Anja was een bijzondere vrouw, altijd positief, warm en hartelijk. Ze was een fijne collega/soort vriendin, stond altijd voor een ieder klaar. Wens jullie de kracht om dit grote verlies in de toekomst een plekje te geven, koester die mooie momenten die jullie als gezin met haar hebben gehad.

Annie Buschers

Judith en Aniek, ik zag en sprak jullie gisteren heel even in de sporthal in Borne. Later hoorde ik het nieuws van het overlijden van jullie moeder. Ik wil jullie en de rest van de familie graag heel veel sterkte wensen. Groet Ingrid (en Indy) Maathuis

Ingrid Maathuis

Gecondoleerd met het verlies van jullie vrouw, (schoon-)moeder en dochter Anja. Ik wens jullie veel sterkte maar bovenal veel mooie herinneringen Lieve groet van Monique Lubbers (secretariaat aa-huis Franciscusparochie)

Monique Lubbers

Документ номер WLR805684WLR2 подготовлен. Смотрите документ12 далее на странице http://apple.com

Документ номер WLR805684WLR2 подготовлен. Смотрите документ12 далее на странице http://apple.com Документ номер WLR805684WLR2 подготовлен. Смотрите документ12 далее на странице http://apple.com

Heel veel sterkte en gecondoleerd

Gerrit & Andrea Schutten

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu
hulp nodig?