Plotseling hebben wij onze vader, zoon, schoonzoon, zwager, oom en vriend in liefde moeten loslaten.

 

Wij zijn geschokt en intens verdrietig.

“Onze rots in de branding, onze grote knuffelbeer”

 

Allerliefste van Mariëtte in herinnering

Trotse vader van Joost en Anne

Zoon van Bennie en Jo

Schoonzoon van Riet en Herman in herinnering

Zwager van Raymond en Ellen

Oom van Sven en Niels

Uitvaart

Condoleance

De herdenkingsdienst vindt plaats op donderdag 12 mei om 19.00 uur in de HH Bonifatius en Gezellenkerk, Veldmaterstraat 61 in Haaksbergen. Van 20.45 tot 21.15 uur is er gelegenheid om ons te condoleren en om afscheid van Alfred te nemen in bovengenoemde kerk.

Uitvaart

De crematieplechtigheid vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Woorden schieten te kort voor dit vreselijke verlies. Ik wens jullie veel kracht toe voor de komende periode.

Edwin Uittenbogaard

Joost en Anne familie Waanders en fam Menkenhorst Gecondoleerd met het verlies van jullie vader, (schoon)zoon en zwager Woorden schieten tekort, We wensen jullie sterkte en kracht de komende tijd.

Ramon en Monique oud buren

Twee dierbaren verliezen in korte tijd is niet te bevatten. Gecondoleerd en veel sterkte gewenst.

Lidwine Van Baren

Als ik de woorden kende die jullie zouden troosten, dan zou ik ze op schrijven. Maar ik weet ze niet, dit verdriet is te groot. De hemel is een engel rijker, wij zijn er een kwijt. Ik wens jullie veel sterkte met dit grote verlies.

Gertjan Slettenhaar

Wat een enorme schok en wat een intens verdriet. Jarenlang hebben we jullie vader mogen kennen als een gedreven accountmanager van zowel Hecla als PCI. Een man met een zo warme persoonlijkheid en altijd in voor een praatje en gezelligheid. Het is niet te bevatten dat hieraan zo plotseling een einde is gekomen. Vol trots vertelde hij over zijn gezin. Hij deelde het verdriet dat er was gedurende de ziekteperiode van zijn echtgenoot en na haar overlijden nog maar zo kort geleden. En dan nu dit drama. Namens de afdeling IT van Twence BV te Hengelo wensen we jullie alle kracht en sterkte toe. Koester de dierbare herinneringen al is het daarvoor nog veel te vroeg. Lieve groet

Ben ter Brake

Diep geschokt door het plotselinge overlijden van mijn oude kameraad. Samen de Paus Johannes, LTS en de MTS doorlopen. Gecondoleerd en veel sterkte gewenst de komende periode.

Erwin Lankheet

Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies

Henny en Anke Vrielink

Lieve Joost en Anne, langs deze weg wil ik jullie condoleren met het verlies van jullie vader. In verband met een beurs in het buitenland kan ik dit helaas niet persoonlijk doen. Heel veel sterkte tijdens de komende dagen.

Peter Slütter

Lieve Joost en Anne, langs deze weg wil ik jullie condoleren met het verlies van jullie vader. In verband met een beurs in het buitenland kan ik dit helaas niet persoonlijk doen. Heel veel sterkte tijdens de komende dagen.

Peter Slütter

Via deze weg wil ik jullie heel veel sterkte toewensen de komende tijd en de tijd erna. Het is niet te bevatten wat jullie mee moeten maken. Sterkte

Sander Versloot

Wat een schokkend bericht wat we hebben ontvangen over het plotseling overlijden van Alfred en wensen de kinderen en familie heel veel sterkte met het verlies. Alfred en ik hadden een zakelijke relatie maar hij was ook een vriend. We deelde lief en leed, ook mijn echtgenoot Ineke is net als Mariette overleden aan die verschrikkelijke ziekte.

Kees de Kievit

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader. Heel vel sterkte de komende tijd.

Ralf Arntzen

Lieve Joost en Anne, Wil jullie ontzettend veel sterkte en kracht toewensen de komende tijd. Blij maar dicht bij elkaar! Liefs, Monique Bosch

Monique Bosch

Wat kun je zeggen als er geen woorden zijn voor dit enorme verlies. Heel veel sterkte voor nu, maar ook voor later.

Heidi Menkehorst

Mijn oprechte deelneming met het verlies van Alfred. Heel veel sterkte gewenst.

Bart Schoemaker

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu hulp nodig?