Agnes Diepenmaat – Boomers

11-05-2024

Trots op wat was
Trots op wat is
Trots op hoe je was
Trots op hoeveel ik je mis

“Eén voor allen,
allen voor één”

Constance en Léon Reijnders
Laura
Dennis en Maureen
Mandy en Thomas
Carla Diepenmaat
Liam
Astrid en Hans Leusink
Sophie
Silke en Joran
Jasper en Danique

Uitvaart

Condoleance

Op vrijdag 17 mei is er tussen 20:00 uur en 21:00 uur gelegenheid om afscheid van Agnes te nemen en ons te condoleren in het uitvaartcentrum Startman op ‘Erve Harink’, ingang Eibergsestraat 250.

Crematieplechtigheid

De crematieplechtigheid vindt plaats in besloten kring.

Plaats een condoleance bericht

Condoleren

Beste kinderen en kleinkinderen van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma . veel sterkte gewenst met dit verlies . Agnes en de familie waren vroeger onze goede buren aan de Nachtegaalstraat .Helaas kunnen wij om persoonlijke reden niet komen om te condoleren . Veel sterkte allemaal .

Tonnie Bouwmeesters

Lieve familie... Gecondoleerd en heel veel sterkte samen voor nu en de aankomende tijd...♡ Warme groet, Ellen Hilderink.

Ellen Engbers-Hilderink

Gecondoleerd en heel veel sterkte en kracht samen. Jan Herman, Carmen en Nicky

Carmen Tempel

Beste familie...gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma. Sterkte om dit verlies een plekje te geven.

Marita Disberg

Lieve Familie gecondoleerd met het verlies van jullie lieve moeder/schoonmoeder en oma. Mogen de mooie herinneringen jullie steun en kracht geven in deze moeilijke tijd. Wens jullie veel sterkte. Lieve groetjes Sandra Scholten-Spenkelink.

Sandra Scholten

Lieve familie, gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve moeder,schoonmoeder en oma. Liefs Marion Wientjes

Marion Wientjes

Beste familie. Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon) moeder en oma. Diana Rouwenhorst

Diana Rouwenhorst

Wat een verdrietig bericht. Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma. Ik hoop dat jullie vele mooie herinneringen hebben om te koesteren en te delen met elkaar en dat deze jullie steun geven bij jullie verdriet. Heel veel sterkte toegewenst.

Sandra Wicherink

Wat hebben we leuke dagen gehad, ook hier in Benidorm. Jullie hadden het hier zo naar je zin. Verdrietig ben ik voor jullie Constance, Carla en Astrid. Zij zijn nu weer samen. Gecondoleerd.

Truus Zuidinga

Heeft u hulp nodig? U kunt ons altijd bellen 053 572 3757

Heeft u nu
hulp nodig?